Safedirekte.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask og fri frakt | Tel. 64808900

Våre unike garantier

 

- Unik etter branngaranti - Hvis ditt Franz Jäger Brannskap eller Franz Jäger Brannsikre Verdiskap har blitt utsatt for brann og ikke lenger er operativ så vil vår unike etter branngaranti sørge for at vi sender deg ny safe av samme modell eller tilsvarende, fritt levert selvfølgelig. Alt du trenger å gjøre er å oversende utfylte forsikringspapirer, kvittering fra ditt kjøp og bilder av safen, deretter så sender vi omgående ny safe kostnadsfritt. Garantien gjelder på alle nykjøp av Franz Jäger nevnt over. Garantien gjelder i 10 år fra leveringssdato og er gjeldende på alle skap kjøpt etter 25.04.2017. Garantien gjelder for privat og bedriftskjøp.
 
- Unik etter innbruddsgaranti - Et Franz Jäger Sikkerhetsskap, Franz Jäger VåpenskapFranz Jäger Brannsikre Verdiskap eller Franz Jäger Pengeskap skal beskytte de tingene som er viktige for deg. Hvis noen allikevel klarer å bryte seg inn i ditt Franz Jäger, tilbyr vi deg et nytt skap av samme modell eller tilsvarende. Alt du trenger å gjøre er å oversende utfylte forsikringspapirer, kvittering fra ditt kjøp og bilder av den innbruddsskadede safen, deretter så sender vi omgående ny safe kostnadsfritt.. Garantien gjelder på alle nykjøp av Franz Jäger nevnt over. Garantien gjelder i 10 år fra leveringssdato og er gjeldende på alle skap kjøpt etter 25.04.2017. Garantien gjelder for privat og bedriftskjøp.
 
- Unik masterkodegaranti - Hvis du har uflaks og mister koden til ditt Franz Jäger Brannskap, så er vår unike masterkodegaranti reddningen. Alt du trenger å gjøre er å sende kvittering for ditt kjøp samt serienummer på din brannsafe så bestiller vi opp ny fabrikkkode. I garantiperioden har du 50% rabatt på masterkoden. Garantien gjelder alle nye kjøp av Franz Jäger som nevn over og gjelder i 10 år fra leveringsdato. Garantien gjelder for privat og bedriftskjøp.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke