Safedirekte.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask og fri frakt | Tel. 64808900

Om oss/ Bli forhandler

Safedirekte.no har som mål å gi sine kunder en effektiv og prisgunstig handel, dette i form av tilgang til noen av markedets beste produkter til de laveste priser og med rask kostnadsfri levering. Vår modell holder kostnadene nede og Safedirekte.no kan fokusere på det vi mener er viktigst, nemlig vårt forhold til kunder og leverandører. Dersom du trenger tips før du handler, eller om du har spørsmål til et av våre produkter så er vi enkle å få tak i. Du når oss på telefon og epost i tillegg til at vi er tilgjengelig på chat fra 9 til 22 alle dager i uken! På vår chat møter du ekte mennesker med produktkunnskap og ingen teite roboter, prøv oss!

Safedirekte.no/.se/ er Nordens største salgskanal for Franz Jäger, vi selger kun kvalitetsprodukter og ønsker at alle våre leveranser er så gode at du som kunde finner det naturlig å anbefale oss til andre. Les gjerne mer om hva våre kunder syntes om oss på Trustpilot

Safedirekte.no er en del av Franz Jäger og har kontorer på Sørumsand. Vårt distribusjonsnett gjør at vi effektivt leverer innen kort tid til hele Norden. Vårt omfattende servicenettverk som gjør oss i stand til å yte service i samme område dersom du er uheldig og trenger bistand. Ønsker du å ta en titt på noen av våre produkter så har vi showroom på Sørumsand (Blakervegen 11 A, 1920 Sørumsand). Ring oss og avtal tid før du kommer :-)

Ønsker du en digital tur i vårt showroom så kan du ta turen her: https://youtu.be/Lx8j7voKhB4 

Har du spørsmål om oss eller produktene vi selger så er det bare å ta kontakt.

 

Vi har forhandlere over hele Norge, ta kontakt for din nærmeste forhandler. Er du interessert i bli med på laget som forhandler? Etterspørselen etter våre produkter er sterkt økende i hele Norden, vil du bli med så ta kontakt!

 

01.01.2020 fusjonerte Safedirekte AS med Safesenteret AS og ble en del av Franz Jäger! Fusjonen setter oss i Pole Posistion for å tilby markedets kanskje sterkeste merkevare innenfor sitt segment. I tillegg betyr fusjonen at vi får direktekontakt med produksjonen, dette gjør oss i stand til å påvirke spesialproduksjoner så vel som produktporteføljen forøvrig. 

Du kan lese mer om Franz Jäger her: Besøk Franz Jäger her www.franz-jager.com

 

Firmainformasjon

Franz Jager As

Orgnr: 923065687 MVA

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke