Safedirekte
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Safedirekte har en enkel forretningsmodell, levere direkte uten fordyrende mellomledd. Umiddelbart fra oppstarten i oktober 2013 erfarte vi stor interesse for vårt konsept og kort tid etter oppstart hadde fornøyde kunder fra alle Norges fylker valgt å handle med Safedirekte.  

Safedirekte har som mål å gi sine kunder en effektiv og prisgunstig handel, dette i form av tilgang til noen av markedets laveste priser og med rask kostnadsfri levering. Med direktelevering fremfor varelager så garanteres våre kunder at de alltid kjøper nyeste utgave av alle produkter. Vår modell holder kostnadene nede og Safedirekte kan fokusere på det vi mener er viktigst, nemlig vårt forhold til kunder og leverandører.

Safedirekte forhandler kun kvalitetsprodukter og ønsker at våre leveranser er så gode at du som kunde finner det naturlig å anbefale oss til andre. 

Safedirekte har kontorer på Strømmen i Skedsmo, men vårt distribusjonsnett gjør at vi effektivt leverer til hele Norden. I tillegg har vi et omfattende servicenettverk som gjør oss i stand til å yte service over hele Norge dersom du er uheldig og trenger bistand. Ønsker du å ta en titt på noen av våre produkter så har vi showroom på Sørumsand (Blakervegen 11 A, 1920 Sørumsand).

Ønsker du en digital tur i vårt showroom så kan du ta turen her: https://youtu.be/rCH5s4j1f-0 

Har du spørsmål om oss eller produktene vi selger så er det bare å ta kontakt.

Safedirekte kan tilby flere spennenede forhandlerkonsept. Grunnet økende forespørsel så søker vi etter forhandlere i hele Norden. For våre svenske kunder, se www.safedirekt.se

Safedirekte er et Franz Jäger selskap. Besøk Franz Jäger her www.franz-jager.com

 

Firmainformasjon

Safedirekte As

Orgnr: 920042716 MVA

  

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke