Safedirekte.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Rask og fri frakt | Tel. 64808900

Skapguide

For Safedirekte er det viktig at du som kunde finner rett skap for tiltenkt formål. Om du er i tvil så håper vi denne skapguiden er til hjelp. Er du fortsatt usikker etter å ha lest vår skapguide, så er det selvfølgelig bare å ta kontakt!  

Du kan også leste mer om hvordan velge rett safe her: https://www.safedirekte.no/blog/velg-rett-safe  

Leter du etter bruksanvisning for ditt skap? Franz Jäger User Guides finner du her! 

Jeg vil beskytte mot brann - Brannsafe/Brannskap

PS! Nå kommer denne Franz Jäger serien også som brannsikre verdiskap! Se og bestill her: Franz Jäger Brannsikre Verdiskap

- Unik etter brann garanti - Hvis din brannsafe har vært utsatt for brann og den ikke lenger er operativ så vil vår unike etter brann garanti sørge for at vi sender deg ny safe av samme modell eller tilsvarende, fritt levert selvfølgelig. Alt du trenger å gjøre er å oversende utfylte forsikringspapirer, kvittering fra ditt kjøp og bilder av safen, deretter så sender vi omgående ny safe kostnadsfritt. Garantien gjelder på alle nykjøp av Franz Jäger Brannsafe og gjelder i 10 år fra leveringsdato. Garantien gjelder kun for privatkjøp.
 
Franz Jäger Brannsafe er primært beregnet for brannsikring av dokumenter og datamedier samt ”lett” tyverisikring. Franz Jäger Brannsafer føres i 4 forskjellige brannklasser 30P, 60P, 90P og 120P, dvs. testet i 30-120 minutter i inntil 1090 graders varme uten at innholdet blir ødelagt. Sertifisering på ønsket produkt finnes i produktbeskrivelsen. 
 
Alle Franz Jäger Brannskap er branntester i henhold til NT Fire 017. I tillegg til branntest er Franz Jäger Brannsafe også falltestet fra 9 meter høyde i glødende tilstand, dette er en test som ikke alle produsenter kan fremlegge. Falltesten er imidlertid meget relevant med tanke på tilfeller der safen plasseres i etasje over bakkenivå.
 
For å styrke innbruddsikkerheten er konstruksjonen forsterket på flere plasser samtidig, alle Franz Jäger Brannsafer har låsebolter og inngrepsfalser både i bakkant og på hoveddør.
 
Safedirekte leverer direkte fra produsent og selger derfor kun nye produkter.

Jeg vil arkivere og beskytte mot brann - Arkivskap / Kabinett

 

For oppbevaring av store mengder papir(ringpermer, laterale filer etc) som ønskes trygt oppbevart og låst inne. Arkivskapene har branntest fra 30P til 60P og finnes både som skuffeskap og standard hylleskap. Arkivskapene, dokumentskapene og kabinettene er også forsterket mot inntrenging av varme gasser.

Jeg vil beskytte verdier - Verdiskap | Pengeskap

 

Verdiskap benyttes for oppbevaring og forsikring av større verdier (Kontanter, edel stener, gull etc). Verdiskap er klassifisert iht. europeisk standard EN 1143-1 i klasse eller Grade 0-VIII. Finnes også som kombinerte brann og verdiskap, Franz Jäger LG som er både branntestet og innbruddstestet. Pengeskapene med sertifisering EN 1143-1 har høyere klassifisering en FG, og du kan dermed også oppbevare våpen i alle våre verdiskap.


Jeg vil oppbevare våpen - FG godkjente sikkerhetsskap / våpenskap

 

FG - godkjente våpenskap er ment for oppbevaring av våpen og ammunisjon. FG-godkjenning er som et minimum påkrevet i hht. norsk lov for oppbevaring av våpen. Flere modeller kan leveres lett brannisolert. Les mer om regler for oppbevaring her.

Jeg vil oppbevare verdier eller våpen - FG godkjente sikkerhetsskap

 

 

FG-godkjente sikkerhetsskap gir en trygg oppbevaring av verdisaker mot innbrudd, nasking og annen ytre påvirkning. Sikkerhetsskap er normalt ikke brannklassifisert, selv om mange modeller kan leveres lett brannisolert og vil kunne sikre innhold i en mindre brann. Har en bedre innbruddstyrke enn vanlige sikkerhetsskap.

Jeg vil deponere nøkler eller verdier - Deponeringssafe / skap

 

Et skap for deponering av kontanter, nøkler etc. Finnes i mange ulike størrelser og bruksområder. Har en egen enhet øverst hvor verdisakene puttes inn og faller ned i sikret enhet under. Fra de minste seddelbokser til de store, kraftige skapene som også kan være FG godkjent og klassifiserte på samme måte som verdiskap. Store deponiskap enheter med mange rom kan også leveres.

Jeg vil oppbevare nøkler - Nøkkelskap / Nøkkelbokser

 

FG-godkjente skap for oppbevaring av nøkler. Inneholder nummerete kroker for å henge nøkler på. Finnes som klassifiserte nøkkelskap, enten som FG-godkjent sikkerhetsskap eller klassifiserte verdiskap.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke